Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 16/10/2003

s informa la Guàrdia Urbana, aquest dijous, a les 13:30 h, s'ha produït un accident mortal a la carretera de Constantí, la TV-7211, al quilòmetre 1,5. Els fets s'han produït quan un vehicle, un Ford Fiesta que circulava en direcció a Constantí, ha envaït el carril contrari per causes que encara es desconeixen.

El cotxe ha xocat frontalment amb un camió de matrícula estrangera. La contundència de l'impacte ha provocat la mort a l'acte de la conductora del cotxe, M.C.M, de 48 anys i veïna de Reus. El conductor del camió, un home de 33 anys i veí del Vendrell, ha estat atès a l'Hospital de Sant Joan de ferides lleus.

Reus, 16 d'octubre de 2003

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.