Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 21/11/2003

s informa la Guàrdia Urbana, avui divendres, 21 de novembre, agents d'aquest cos han detingut cinc individus que pertanyen presumptament a una banda organitzada, quan intentaven robar en una joieria del c/Major, sense que s'hagin produït danys personals.

A les 13:00 h, un home i una dona han entrat a l'establiment per distreure una de les dependentes. Poc després han entrat dues dones més per distreure la segona dependenta. A continuació, ha entrat un home que s'ha introduït a la rerabotiga i ha agafat un embolcall que contenia joies per valor aproximat de 6.000 euros.
El personal de la joieria ha reaccionat tancant la porta i avisant la Guàrdia Urbana. Les patrulles que hi havia a prop han aconseguit detenir les cinc persones implicades en l'intent de robatori.
La Guàrdia Urbana té informacions que vinculen els detinguts amb una banda organitzada que actua a Madrid i Barcelona i que es desplaça en tren pel territori.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.