Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 27/11/2003

Segons informa la Guàrdia Urbana, al voltant de les 10:30 d'aquest matí s'ha declarat un incendi a un pis del carrer d'en Vilar, n. 12, que ha provocat danys materials, sense que s'hagin produït ferits.

Al lloc dels fets s'han desplaçat sis agents de la Guàrdia Urbana, a banda de diversos efectius de bombers i una ambulància. La Guàrdia Urbana ha desallotjat l'immoble i els bombers s'han encarregat de les tasques d'extinció de l'incendi. Mentre ha durat l'extinció del foc s'ha tallat a la circulació el carrer. Hores d'ara, la situació està normalitzada.
En el moment en què s'ha declarat l'incendi, el pis estava buit.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.