Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 27/11/2003

Segons informa la Guàrdia Urbana, al voltant de les 16:15 h d'aquesta tarda s'ha desprès un tros de façana al número 9 del carrer Galanes. La Guàrdia Urbana ha cordonat la zona.

Els bombers s'han encarregat de netejar la façana per evitar nous despreniments, seguint les instruccions del tècnic municipal d'arquitectura i urbanisme que s'ha desplaçat fins a la zona per determinar l'estat de l'edifici.
Fins que no s'ha assegurat el perímetre del cordó de seguretat, la Guàrdia Urbana no ha permès el pas per aquest carrer de vianants.
La Guàrdia Urbana ha notificat al propietari de l'immoble l'incident per tal que es faci càrrec de les feines de reparació dels desperfectes.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.