Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 19/02/2004

s informa la Guàrdia Urbana, agents d’aquest cos van identificar ahir dimecres, 18 de febrer, al voltant de les 17:45 h, el conductor d’un vehicle, que circulava molt lentament i provocant una llarga cua de vehicles, per l’avinguda de Pere el Cerimoniós, fent ziga zaga i envaint parcialment el carril contrari.

Després d’identificar-lo van traslladar-lo a la caserna de la Guàrdia Urbana per practicar-li la prova d’alcoholèmia, que va donar positiu. Els agents van immobilitzar el vehicle i van obrir diligències del cas.
D’altra banda, a les 15:00 h, la Guàrdia Urbana va detenir tres menors al c/Astorga, dos d’ells amb una ordre de crida i cerca per part de la Fiscalia de Menors, per un presumpte delicte d’amenaces, robatori amb intimidació i lessions. La detenció es va produir després que una de les víctimes va posar els fets en coneixement de la Guàrdia Urbana i els identifiqués com els autors. Els tres menors van ser traslladats a la comissaria del Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.