Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 26/02/2004

s informa la Guàrdia Urbana, un home de 28 anys va ser atès per la mossegada d’un gos de raça Boxer, al voltant de les 11:15 h de dimecres, 25 de febrer, al c/Manresa.

El gos era al carrer, lligat, mentre la persona que el passejava era a l’interior d’un establiment. L’animal va mossegar la víctima, J.H.P., quan va passar pel costat. El jove va anar a l’hospital Joan XXIII de Tarragona per ser atès de ferides a la mà.
D’altra banda, dimecres, 25 de febrer, es van produir diversos accidents de trànsit, sense ferits de consideració. El primer va tenir lloc a l’avinguda de Països Catalans, a les 12:36 h, amb dos vehicles implicats. A les 13:52 h es va produir una altra topada entre tres vehicles al c/Pare Manyanet. A les 14:05 h hi va haver un accident al Camí de Riudoms i més tard, a les 17:40 h, dos vehicles van protagonitzar una altra topada al carrer Dom Bosco.
D’altra banda, a les 20:30 h, un vehicle va topar contra la mitjana provisional de l’avinguda dels Països Catalans. L’impacte va desplaçar elements d’aquesta mitjana i un vehicle que circulava en l’altre sentit va col·lisionar-hi. El conductor causant de l’accident va donar positiu en la prova d’alcoholèmia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.