Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 17/03/2004

s informa la Guàrdia Urbana, la nit de dimarts a dimecres s’ha realitzat un control d’alcoholèmia a la cruïlla entre l’avinguda Jaume I i el carrer Macià Vila. El resultat és de sis proves negatives i dues de positives, per la qual cosa s’han cursat dues denúncies i s’ha retirat un vehicle. Aquestes proves s’inclouen en els controls d’alcoholèmia que realitza la Guàrdia Urbana regularment.

D’altra banda, aquest dimarts a la tarda, agents de la Guàrdia Urbana han detingut un veí de Reus per un delicte contra la seguretat del trànsit i per desobediència greu. Segons la Guàrdia Urbana, una trucada avisa que hi ha un vehicle, amb el conductor a l’interior, al mig del carrer Ronda Subirats que dificulta el trànsit. Una patrulla del cos es trasllada al lloc dels fets i intenta fer la prova d’alcoholèmia al conductor, que s’hi nega, tot i que presenta símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol. L’home és traslladat a les dependències policials, on se li obren diligències judicials. També es descobreix que el conductor ja tenia retirat el carnet de conduir per ordre judicial.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.