Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 19/07/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, diumenge, 18 de juliol, a les 04:15 h, es va detenir el conductor d’un ciclomotor, F.G.B., de 40 anys i veí de Reus, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, per negar-se a fer la prova d’alcoholèmia i per desobediència greu als agents. Els fets es van produir a la plaça Prim. Les diligències han estat traspassades al Cos Nacional de Policia

D’altra banda, dissabte, 17 de juliol, a les 07:15h, una patrulla de la Guàrdia Urbana es va desplaçar a l’avinguda Prat de la Riba, cantonada amb el carrer Verge Maria, per examinar un edifici d’on havia caigut una petita part de la cornissa. Els agents van senyalitzar la zona i efectius dels Bombers de la Generalitat van eliminar les restes de cornissa que es podien desprendre.
Durant el cap de setmana, també cal destacar la col·laboració dels agents de la Guàrdia Urbana amb els Bombers a causa de petits incendis: el dia 17 de juliol, a les 02:15 h. es va produir un foc de matolls al costat de la Facultat d’Econòmiques; el mateix dia, a les 03:10 h, es va incendiar un contenidor de brossa al carrer Jacint Barrau; el dia 18 de juliol, a les 12:00 h, es va produir un foc de matolls al costat del Mas Tallapedra, a l’autovia de Tarragona; el mateix dia, hi va haver un altre petit incendi al camí dels Cinc Ponts, a les 19:50h, i al barranc de l’Escorial, al costat del carrer del Pont, a les 20:10h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.