Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 20/07/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, a les 10:37 h de dilluns, 19 de juliol, agents de la Guàrdia Urbana i dotacions de bombers es van desplaçar a un immoble de l’avinguda de Països Catalans, alertats per un petit incendi al pati de llums. Els mateixos veïns van aconseguir apagar el foc.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir el mateix dilluns un home de 55 anys i veí de Reus, després que la seva filla, de 25 anys, va denunciar que l’havia maltractada. La filla, que viu al domicili patern, va presentar la denúncia a les dependències de la Guàrdia Urbana, que ha instruït diligències i les ha traspassades al Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.