Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 4/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, dimarts 3 d’agost, a les 12:20 h es va produir un desprendiment d’una part de la façana d’un immoble del carrer Andreu de Bofarull –tot i que l’entrada és al carrer de la Sardana, número 12–. El desprendiment no va causar cap dany, tot i que va ser necessari acordonar la zona com a mesura de prevenció. La comunitat de veïns es va fer càrrec de la situació.

D’altra banda, dimarts, pocs minuts després de les 22:00 h, la Guàrdia Urbana es va desplaçar al carrer Carrasco i Formiguera per intervenir en una baralla. Segons els agents, la causa sembla ser una baralla entre dos menors que posteriorment hauria provocat una disputa entre els pares dels dos joves i alguns veïns. A causa de la baralla, un dels dos pares –un veí de Reus de 40 anys– va haver de ser atès a l’Hospital de Sant Joan de ferides lleus. Finalment, a la caserna de la Guàrdia Urbana, van declarar les dues parts implicades i es van instruir les diligències del cas.
També dimarts, a les 8:25 h, es va produir un accident amb tres vehicles implicats al carretera de Reus a Salou, a la cruïlla amb el carrer Flix. A més dels danys materials provocats als tres vehicles –un Volkswagen Golf, un Opel Vectra i un Citroën Evasion; tots tres de matrícula espanyola– només va resultat ferit de caràcter lleu un veí de Reus de 28 anys, que va ser atès a l’Hospital de Sant Joan i donat d’alta poc després.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.