Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 5/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, dimecres, 4 d’agost, agents del cos van intervenir en una disputa que es va produir a les 17:45 h al carrer de Sant Anna i de la qual es desconeixen les causes. Hi van intervenir tres veïns de Reus, d’una banda un de 76 anys i de l’altra dues persones, una de les quals de 50 anys i l’altra d’edat per determinar. L’home de 76 anys va haver de ser atès a l’Hospital de Sant Joan de ferides lleus. Les dues parts implicades van declarar a la caserna i es van instruir les diligències del cas, traspassades al Jutjat de Guàrdia.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va intervenir en dues ocasions per l’incompliment d’ordres judicials d’atansament. En el primer cas, al carrer Costa Daurada, es va detenir un veí de Reus de 59 anys arran d’una trucada de la seva exdona. En el segon cas, al carrer Recasens i Mercader, l’home, un veí de Reus de 34 anys, ja havia marxat de casa de la seva exdona quan van arribar els agents. La Guàrdia Urbana el va localitzar poc després i el va detenir.
Els detinguts i les diligències dels dos casos van passar a mans del Cos Nacional de Policia.

Reus, 5 d’agost de 2004

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.