Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 9/08/2004

s informa la Guàrdia Urbana, divendres, 6 d’agost, a les 20:35 h, es va produir un accident al carrer d’Astorga, a la cruïlla amb el carrer Flix. Dos vehicles de matrícula espanyola van topar i van resultar ferits lleus el conductor i l’acompanyant d’un dels cotxes, veïns de Reus i de 19 i 18 anys. Dissabte, a les 22:45 h, a la plaça de l’Abat Oliba, un turisme de la marca Rover i matrícula de Tarragona, va xocar amb un cabina telefònica mentre feia una maniobra de marxa enrere. Aquest fet va provocar que es trenqués el vidre de la cabina provocant ferides lleus a una veïna de Reus de 37 anys. El conductor va fugir i a hores d’ara encara no ha pogut ser localitzat.

Divendres a la nit, a les 23:40 h, es va produir un altre accident de circulació a la plaça de la Llibertat, entre un vehicle Seat Inca matrícula de Tarragona i un cotxe patrulla del Cos Nacional de Policia. La Guàrdia Urbana es va desplaçar fins al lloc dels fets perquè el conductor del turisme presentava símptomes evidents de conduir sota els efectes de l’alcohol. Es van instruir diligències per alcoholèmia al conductor–veí de Reus de 43 anys– i per un presumpte delicte de desobediència greu i resistència a l’autoritat a l’acompanyant –veïna de Reus de 44 anys.
Diumenge, 8 d’agost, a les 1:50 h hi va haver un accident mortal a la carretera de Bellisens. Els Mossos d’Esquadra se’n van fer càrrec.
També diumenge, al raval de Robuster, dues persones van ser agredides pels tres ocupants d’un Suzuki Vitara de matrícula espanyola. La Guàrdia Urbana va localitzar el vehicle poc després al carrer Macià Vila, i en va detenir els tres ocupants com a presumptes autors de l’agressió, de la qual se’n desconeixen els motius. Les dues persones agredides van ser ateses a l’Hospital de Sant Joan de ferides lleus.
La matinada de dilluns, pocs minuts abans de les 3:00 h, la Guàrdia Urbana es va desplaçar a un domicili del carrer Corredor del Gas perquè una parella discutia. Tots dos tenen 28 anys i els agents han detingut el marit per un presumpte delicte de violència domèstica. Les diligències del cas passen a mans del Cos Nacional de Policia.
Per acabar les actuacions del cap de setmana, destacar que la Guàrdia Urbana va col·laborar amb els Bombers de la Generalitat en dos incendis: divendres a les 16:15 h es va cremar una zona de matolls al carrer de la Rioja i diumenge a les 21:30 h es va cremar una rentadora al carrer Mare Molas.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.