Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 10/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, dilluns 9 d’agost i la matinada de dimarts, agents del cos van col·laborar en cinc ocasions amb els Bombers de la Generalitat a causa de petits incendis: a les 12:20 h, a la plaça Prim, per l’incendi d’un vehicle; a les 13:10 h, pel mateix motiu al carrer del Pintor Fuster; a les 14:40 h, per un foc de matolls a la carretera de Constantí; a les 22:30 h, per l’incendi d’una cuina al carrer M. Antònia París; i a les 0:48 h, per un foc de matolls al camí de Rubió.

D’altra banda, a les 17:45 h, es va produir una colisió entre un ciclomotor i dos turismes a la plaça de la Patacada, a l’alçada del carrer de Sant Pancraç. Arran de la topada, només va resultar ferit lleu el conductor del ciclomotor, veí de Reus i de 16 anys.
Aquesta matinada, a les 4:00 h, s’ha denunciat un conductor, veí de Reus i de 31 anys, per una infracció de trànsit i per donar positiu a la prova d’alcoholèmia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.