Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 13/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, dijous, a les 13:50 h, un turisme marca Opel i de matrícula espanyola va atropellar un vianant, un veí de Reus de 64 anys. L’incident es va produir a la cruïlla del carrer Mare Molas amb Sor Lluïsa Estivill. El vianant va resultar ferit lleu i, després de ser atès a l’Hospital de Sant Joan, va ser donat d’alta.

D’altra banda, a les 15:30 h, la Guàrdia Urbana va interceptar dos veïns de Reus, de 31 i 36 anys, al carrer de Miami per un presumpte delicte de furt. Els agents van rebre l’avís d’un repartidor perquè dues persones li havien agafat gènere de l’interior del camió. Es van fer diligències al Jutjat.
La matinada de divendres, a les 1:10 h, al carrer de l’Abat Porta, la Guàrdia Urbana va rebre un avís per l’aparició d’una escletxa al paviment d’un garatge particular. Els Bombers de la Generalitat van inspeccionar la zona i van descartar el perill d’ensorrament. Aquest matí, tècnics municipals de l’Àrea d’Arquitectura i Urbanisme s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han confirmat que no hi ha cap perill.
A banda de l’incendi que es va declarar dijous a les 14:40 h al carrer Pubill Oriol, la Guàrdia Urbana va col·laborar amb els Bombers en les tasques d’extinció d’un foc de matolls al carrer de Manuel Hugué, a les 04:39 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.