Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 16/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, durant aquest cap de setmana s’han efectuat controls de trànsit a diversos punts de la ciutat. Divendres, 13 d’agost, es van inspeccionar 38 vehicles a les places del Nucli i del Nen de les Oques; dissabte, 14 d’agost, van ser 49 vehicles a les places de la Puríssima Sang i del Pintor Fortuny.

Divendres els controls van provocar l’obertura de 15 denúncies administratives, 2 resultats d’alcoholèmia positius, 6 vehicles immobilitzats i 1 acta per aldarulls a la via pública i per negativa a col·laborar amb els agents. Dissabte, només es van fer dues denúncies administratives, 1 resultat d’alcoholèmia positiu i 2 vehicles immobilitzats.
Divendres, a les 19:40 h, es va produir un accident al carrer d’Astorga, amb dos turismes de matrícula espanyola implicats, un Citroën C5 i un Hyundai Atos. A causa de l’impacte va resultar ferida lleu una veïna de Reus de 51 anys, que va ser atesa a l’Hospital de Sant Joan i donada d’alta poc després.
D’altra banda, dissabte, a les 22:00 h, agents de la Guàrdia Urbana van col·laborar amb els Bombers de la Generalitat per un incendi que es va declarar a la cuina d’un immoble situat a la plaça de Josep M. Folch i Torres. A causa del foc, un veí de Reus de 47 anys resident a l’habitatge va haver de ser atès per inhalació de fum de caràcter lleu.
També dissabte, a les 22:15 h, a la carretera de Bellisens, es va enxampar un menor mentre conduïa un vehicle –semblant a un quad– que presumptament havia estat sostret. El cas passa a mans de la Fiscalia de Menors.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.