Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 17/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, dilluns, 16 d’agost, es va detenir J.M.G.C., veí de Balaguer i de 31 anys, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i per resistència a l’autoritat. La detenció es va produir a les 11:00 h al Camí de Valls. Aquest individu havia robat un cotxe a Cambrils amb el qual es va desplaçar fins a Reus, on va abandonar el vehicle a la plaça del Nen de les Oques. La Guàrdia Urbana havia rebut l’alerta de la Guàrdia Civil de Cambrils.

Després d’abandonar el primer vehicle sostret a Cambrils, l’home va robar un altre vehicle al carrer Doctor Ferran, agredint a la persona que el conduïa. Va fugir del lloc dels fets a gran velocitat i va circular fins al carrer Jurats. En aquest punt va abandonar el segon vehicle sostret i en va robar un altre, el tercer, amb el qual va continuar circulant. Els agents de la Guàrdia Urbana van poder interceptar-lo al Camí de Valls, on va ser detingut. Segons la Guàrdia Urbana, l’home presentava símptomes d’estar sota els efectes d’alguna substància tòxica. Les diligències del cas passen a mans del Cos Nacional de Policia.
D’altra banda, a les 8:30 h es va produir una topada a la cruïlla de l’avinguda Sant Bernat Calbó i el carrer d’Astorga amb tres vehicles implicats. Arran de l’impacte entre els tres vehicles de matrícula espanyola van resultat ferits dos veïns de Reus i un de Constantí. A hores d’ara tots tres ja han estat donats d’alta.
La matinada de dimarts, 17 d’agost, a les 5:05 h, els agents de la Guàrdia Urbana es van desplaçar fins a la ronda de Subirà perquè un turisme, un Peugeot 205, es va incendiar per causes que es desconeixen. El foc també va afectar un altre vehicle estacionat al costat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.