Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 19/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, dimecres, 18 d’agost, les 16:55 h, es va enfonsar part de l’estructura interior de l’immoble de tres plantes del número 6 del carrer de la Font. L’incident no va provocar ferits perquè els operaris que treballaven a l’interior van ser alertats per un soroll i van tenir temps de sortir. Després de la inspecció de l’arquitecte municipal i dels Bombers de la Generalitat, la Guàrdia Urbana va restringir el trànsit de vehicles i vianants per davant de la façana de l’edifici afectat.

Com a mesura de prevenció, va ser necessari desallotjar el número 4 del mateix carrer.
Aquest dijous, 19 d’agost, l’arquitecte municipal s’ha reunit amb els propietaris de l’immoble i han acordat que la casa s’ha de tirar a terra davant del perill que s’acabi d’esfondrar. L’enderroc podria començar aquesta mateixa setmana. Justament, dimecres havien començat obres de reforma a la casa. A hores d’ara, la Guàrdia Urbana continua restringint el pas de vehicles i vianants per la zona.
D’altra banda, la matinada de dijous, a les 3:50 h, la Guàrdia Urbana ha localitzat tres menors, tots veïns de Reus, efectuant pintades a diversos immobles del carrer Domènech i Montaner.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.