Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

s informa la Guàrdia Urbana, aquest cap de setmana s’han instruït diligències judicials per set presumptes delictes contra la seguretat del trànsit.

El dissabte 14 d’octubre a les 3:48 h a la plaça de la Llibertat, a causa d’una conducció irregular, agents de la Guàrdia Urbana van instruir diligències judicials contra un veí de Reus de 37 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un turisme Ford Focus sota els efectes de l’alcohol (1’08 mg/l d’aire expirat).

A les 4:08 h, al passeig Mata, a causa d’una conducció irregular, es van instruir diligències judicials contra un veí de Reus de 39 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un vehicle Peugeot Expert sota els efectes de l’alcohol (0’85 mg/l d’aire expirat).

A les 4:50 h, a l’alçada del número 14 de Raval de Robuster, un turisme Hyundai Coupe, conduit per un veí de Reus de 34 anys, va xocar contra un vehicle estacionat, un Citroen C4. Agents de la Guàrdia Urbana, que van veure l’accident, van instruir diligències judicials contra el conductor per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit amb resultat d’accident per conduir sota els efectes de l’alcohol (0’60 mg/l d’aire expirat).

A les 09:45 h, a l’Avinguda de Falset 104, es van instruir diligències judicials contra un al veí de Reus de 37 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un turisme Rover 620 sota els efectes de l’alcohol (0’65 mg/l d’aire expirat).

El diumenge 16 d’octubre, a les 00:30 h al carrer de Sabadell, 17, a causa d’una infracció de trànsit, agents de la Guàrdia Urbana van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit contra un veí de Reus de 28 anys, per conduir un vehicle Citroen Berlingo sota els efectes de l’alcohol (1’06 mg/l d’aire expirat).

A les 11: 05 h al carrer de Vilallonga, a causa d’una infracció de trànsit es van instruir diligències judicials contra un veí de Reus de 27 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un vehicle Fiat Scudo sense haver obtingut mai el corresponent permís de conduir.

Finalment, a les 21:57 h al carrer de Ventura i Gassol, a causa d’una infracció de trànsit, es van instruir diligències judicials contra una veïna de Reus de 42 anys per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per la negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia quan conduïa el turisme Renault Megane.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.