Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 20/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, dijous, 19 d’agost, a les 11:50 h, un vehicle, matrícula de Tarragona, va atropellar una veïna de Reus de 79 anys, provocant-li ferides de caràcter lleu. Els fets van passar a l’avinguda President Macià. Uns minuts més tard, a la mateixa via, l’ambulància que anava a assistir a la dona va colisionar amb un altre vehicle, en aquest cas, però, la topada no va provocar cap ferit.

D’altra banda, a les 18:55 h, agents de la Guàrdia Urbana van acordonar l’immoble situat al número 9 de la Riera d’Aragó a causa del desprendiment de part de la façana.
A les 19:15h, es va aixecar acta a Mas Pellicer per la possessió d’un gos potencialment perillós sense la corresponent llicència municipal, no tenir assegurança i portar-lo sense morrió.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.