Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

s informa la Guàrdia Urbana, en els darrers dies s’han produït dos accdidents de trànsit amb ferits a la ciutat.

El dimecres 2 de novembre a les 19:44 h, en un pas de vianants de la Riera d’Aragó 11, un turisme Ford Focus, conduït per un veí de Riudoms de 23 anys, va atropellar una veïna de Reus de 43 anys, la qual va ser atesa a l’Hospital de Sant Joan de ferides lleus. Posteriorment va ser donada d’alta.

El dijous 3 de novembre, a les 9:45 h, en un pas de vianants situat a la cruïlla entre el passeig Prim i el carrer Doctor Ferran, un turisme Renault Megane, conduït per un veí d’Algete de 50 anys, fent una maniobra de marxa enrere per estacionar, va col·lisionar amb cotxet d’un nadó, ocupat per un infant d’11 mesos. El menor va ser atès pels serveis sanitaris de contusions lleus.

D’altra banda, a les 1:30 h d’aquest divendres 4 de novembre, en un control rutinari al raval de Robuster, la Guàrdia Urbana ha instruït diligències contra un veí de Reus de 29 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un turisme Renault Megane sota els efectes d’alcohol (0’75mg/l d’aire espirat).

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.