Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

s informa la Guàrdia Urbana, el dia 15 de novembre de 2011, a les 13:00 h, a l’avinguda de Marià Fortuny amb el camí de Valls, es va produir una sortida de via d’un vehicle, de model Renault 19, conduït per un home de 75 anys que va resultar il·lès. El conductor anava acompanyat d’una dona de 67 anys que va resultar ferida lleu, i va ser traslladada a l’Hospital de Sant Joan de Reus, d’on va ser donada d’alta posteriorment.

A les 15:45 h del mateix dia, al carrer Sant Pau i SAnt Blai, a l’alçada del número 4, es va produir un atropellament d’un vianant de 68 anys veí de Reus per part d’un ciclomotor de marca Yamaha, conduït per un jove de 18 anys i també veí de Reus. A causa de l’accident tots dos van caure a terra i van resultar ferits de poca consideració. El vianant no va voler ser atès pels serveis sanitaris, mentre que el motorista va ser traslladat a l’Hospital Sant Joan de Reus, d’on va ser donat d’alta posteriorment.
Amb tot, a les 22:00 d’ahir dimarts, en un control preventiu al carrer de Mas Abelló, es van instruir diligències judicials, adreçades al jutjat de Guàrdia, a un veí de Reus de 22 anys per un pressumpte delicte contra la seguretat del trànist, per conduir una furgoneta sense haver obtingut el permís de conduir.
En aquest sentit, a les 23:50 h, i haventd etectat una conducció irregular a la cruïlla del carrer Runió i Bellver amb l’avinguda de Salou, es van instruir diligències judicials, adreçades al Jutgat de Guàrdia, a un veí de Barcelona de 34 anys per un presumpte delicte contra la seguretat del trànist per conduir un vehicle sense haver obtingut mai un permís de conduir.
Per últim, a les 17:51 h, al carrer de Constantí, la Guàrdia Urbana va donar suport als Bomebrs de la Generalitat en l’extinció d’un petit incendi a la cuina d’un habitatge.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.