Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

s informa la Guàrdia Urbana, el dimecres 29 de novembre a les 12:01h a l’avinguda de la Universitat, es va produir la col·lisió entre un turisme Ford Fusion, conduit per una veïna de Montblanc de 18 anys, i un Suzuki Swift, conduit per un veí de Reus de 19 anys i acompanyat per una veïna de Riudoms de 37 anys, els quals van resultar ferits lleus i van ser atesos a l’Hospital de Sant Joan.

D’altra banda, a les 19:43 h al passatge Lluís Mas i Ossó, agents de la Guàrdia Urbana van detenir un veí de Reus de 20 anys, pels presumptes delictes de Desobediència greu, Resistència i Atemptat a agents de l’autoritat. El jove s’hauria escapolir dels agents quan el volien identificar a l’avinguda del Carrilet. En el moment de ser detingut va causar ferides lleus a dos agents, el quals van ser atesos al CAP de Sant Pere. Detingut i diligències es van traspasar al Cos dels Mossos d’Esquadra.

Finalment, aquest dimecres 30 de novembre a les 2:28 h, al carrer Escultor Rocamora, a causa d’una conducció irregular, agents de la Guàrdia Urbana van instruir diligències judicials al conductior d’un vehicle Aixam Microcar Virgo un veí de Reus de 54 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per la negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.