Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 23/08/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, diumenge 22 d’agost, a les 4:40 h, es va detenir J.L.H.S. veí de Reus de 35 anys, per atemptat a l’autoritat. Un establiment del passeig Mata va avisar als agents perquè a l’interior del local hi havia un individu conflictiu. Quan va arribar la patrulla, l’home ja era al carrer. Els agents van identificar-lo i van registrar el seu vehicle, on hi havia un ganivet de 22 cm de fulla i unes tisores de cuina. L’home va agredir a un dels agents i va ser detingut.

D’altra banda, dissabte, a les 18:55 h, la Guàrdia Urbana es va desplaçar fins al carrer de Biscaia perquè un nen de 7 anys va caure des d’un segon pis. Segons els agents, el nen s’hauria enfilat a un moble per mirar per la finestra. L’infant va resultar ferit greu i va ser traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i, posteriorment, a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, on evoluciona favorablement.
D’altra banda, divendres 20 d’agost, a les 14:15 h, es va produir un accident a la carretera d’Alcolea: el conductor d’una motocicleta va caure perquè hi havia una taca d’oli a la calçada i va resultar ferit lleu.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.