Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest cap de setmana s’han produït dos accidents de trànsit, que han causat dos ferits lleus, i s’han instruït diligències judicials contra tres conductors com a responsables de presumptes delictes contra la seguretat del trànsit.

El divendres 27 de gener a les 13:42 h, a l’alçada del número 17 del passeig Mata, es va produir l’encalç d’una la furgoneta Renault Trànsit, conduïda per un veí de Reus de 58 anys, i un turisme Citroen C-3, conduït per un veí de Reus de 19 anys. A causa de l’accident va resultar ferit lleu un passatger del segon vehicle, el qual va ser donat d’alta de l’Hospital Sant Joan, un cop atès.

El diumenge 29 de gener a les 12:59 h, a la plaça de Nucli, es va produir l’atropellament per part d’un turisme Fiat Stilo, conduit per un veí de Reus de 20 anys, d’una bicicleta conduïda per un veí de Reus de 41 anys, el qual va patir ferides lleus. El ferit va ser traslladat a l’Hospital Sant Joan i donat d’alta posteriorment.

D’altra banda, el divendres 27 de gener, a les 17:12h, a la cruïlla de l’avinguda de Jaume I amb el carrer Canal, es produir la col·lisió entre un turisme Mercedes A180, conduït per un veí de Salou de 66 anys, i un turisme Volkswagen Touareg, conduït per el veí de Reus de 25 anys.
El segon vehicle va fugir del lloc, fet que va ser observat per una dotació del cos dels Mossos d’Esquadra. La Guàrdia Urbana va inciar la instrucció de les diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conducció temerària i per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir un vehicle sense haver obtingut mai pel permís de conduir. El diumenge 29, a les 11:24, els Mossos d’Esquadra van localitzar el vehicle fugit i va detenir el conductor a Cambrils, al qual també se l’acusa d’un presumpte delicte de Desobediència greu i Resistència a Agents de l’Autoritat.

El diumenge 29 de gener a les 3:45 h, en un control preventiu al camí de Valls 97, la Guàrdia Urbana va instruir diligències judicials contra una veïna de Reus de 20 anys per un presumpte delicte contra la seguretat de trànsit per conduir un turisme Renault Kagoo sota els efectes d’alcohol (0’73 mg/l d’aire espirat).

Finalment, a les 23:20 h al carrer de Botalell, es van instruir diligències judicials contra un veí de Reus de 56 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per la negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia quan conduïa un turisme Alfa Romeo 156B amb resultat d’accident. L’implicat hauria xocat prèviament contra el mobiliari urbà a la plaça del Nen de les Oques.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.