Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

s informa la Guàrdia Urbana, aquest diumenge 12 de febrer a les 21:25 h s’ha produït un incendi en un pis del número 16 del carrer d’Alcover. La Guàrdia Urbana ha col·laborat amb els bombers, els serveis sanitaris i cos dels Mossos d’Esquadra en les tasques de seguretat i extinció del foc, que ha afectat una de les habitacions del pis. Tots els veïns de l’immoble han estat confinats a l’interior dels seus domicilis. Les dues persones residents al pis afectat han estat ateses pels serveis sanitaris per inhalació lleu de fum. A les 23:00 h s’ha finalitzat el servei sense més incidència.

D’altra banda, aquest diumenge 12 de febrer, a les 7:10 h, a l’alçada del número 62 del carrer Alt del Carme, s’ha produït un important escapament d’aigua que ha obligat a tallar el subministrament, així com el trànsit de vehicles al mateix carrer i a la cruïlla del carrer Sant Pancraç. El subministrament s’ha pogut restablir a les 10:50 h. El trànsit resta tallat per les obres del servei d’aigües i de neteja del fang acumulat.

Pel que fa a la seguretat viària, el diumenge 12 de febrer a les 00:01 h, a l’avinguda de Sant Jordi, es produir la sortida de la via d’unl ciclomotor Peugeot LXR 125, conduït per un veí de Tarragona de 24 anys, el qual va patir ferides lleus i va ser atès a l’Hospital de Sant Joan i donat d’alta posteriorment.

El dissabte 11 de febrer a les 4:38 h al passeig Mata, la Guàrdia Urbana va instruir diligències judicials adreçades contra un veí de Reus de 23 anys per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per la negativa a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia quan conduïa el turisme BMW 320.

Finalment, el divendres 10 de febrer a les 17:56 h, un ciutadà va alertar la Guàrdia Urbana, que va desplaçar dues dotacions a una joieria situada al raval de Jesús 10, on s’hi estava produïnt un atracament. Els agents van detenir un veí de Reus de 38 anys, per un presumpte delicte de robatori amb violència, al qual se li va decomissà un ganivet amb el que hauria intimidat a la dependenta. Diligències i detingut van ser traspassats al cos dels Mossos d’Esquadra.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.