Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 8/07/2003

s informa la Guàrdia Urbana, un jove adolescent de 14 anys, D.M.M., veí de Reus, va caure ahir, a les 20:40 h, des del sostre d'uralita del col·legi Ciutat de Reus, situat a l'avinguda de Badalona, al barri Gaudí.

Segons el testimoni d'un company, el jove va entrar al col·legi, saltant la tanca, per buscar pilotes que s'havien quedat al terrat. En voler recuperar-les, va pujar al sostre, l'uralita va cedir i va caure d'una alçada de cinc metres. El noi, que va quedar inconscient, va ser atès en un primer moment pel personal del S.E.M. i traslladat, posteriorment, a la unitat de pediatria de l'hospital Joan XXIII de Tarragona.
D'altra banda, ahir a les 18:05 h, la Guàrdia Urbana va detenir un home de 39 anys, J.M.B.C., veí de Reus, a la consulta d'un cirurgià. Segons el doctor, el detingut té problemes psicològics que el pacient atribueix a una intervenció que el doctor li va practicar amb anterioritat. Per aquest motiu ha anat a la consulta del metge en diverses ocasions en estat alterat i nerviós i, en aquesta ocasió, es va mostrar agressiu, motiu pel qual van avisar la Guàrdia Urbana.
Els agents van intentar calmar-li els ànims, però es va negar a abandonar el domicili, per la qual cosa va ser detingut. L'home es va resistir a la detenció i va arribar a lesionar un dels agents que va haver de ser atès a l'hospital.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.