Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/09/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, el conductor d’una moto quad va resultar ferit lleu en un accident que es va produir ahir dilluns, 13 de setembre, a les 9:45 h, a la carretera d’Alcolea, per una col·lisió entre la Quad Yamaha Banabee i una Peugeot Partner. El conductor ferit va ser traslladat a l’hospital de Sant Joan i donat d’alta hores després.

D’altra banda, aquesta matinada, la Guàrdia Urbana ha detingut un veí de Reus de 38 anys, F.A.J., per un incomplir l’ordre d’allunyament dictada judicialment, per amenaçar la seva dona, de 37 anys. Els agents van detenir l’home al Camí de l’Aleixar.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.