Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 15/09/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, agents d’aquest cos van localitzar ahir dimarts, 14 de setembre, a la carretera de Bellisens, un menor, de 12 anys, que conduïa un ciclomotor que havia estat robat al Barri Fortuny. Les diligències van ser traslladades a la Fiscalia de Menors.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va col·laborar amb els Bombers de la Generalitat en l’obertura d’un pis situat al carrer de Benidorm, a petició del titular de l’habitatge, perquè havia oblidat les claus a l’interior del domicili i hi dormia un nadó de pocs mesos.
Els agents del cos de policia municipal també van intervenir ahir en un accident que es va produir a les 8:00 h a l’avinguda de Sant Bernat Calbó, per una topada per darrera. S’hi van veure implicats un Nissan Trade, matrícula T-AT, i una SEAT Alhambra, amb matrícula -CBH. En el xoc, va resultar ferit un home de 51 anys i veí de Mont-roig del Camp, que va ser traslladat a l’hospital de Sant Joan i donat d’alta poc després.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.