Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 23/09/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, aquest dimecres, 22 de setembre, es van produir a Reus dos accidents amb ferits.

El primer va passar a les 13:00 h, al carrer de Montserrat Roig, quan un turisme, Peugeot 106, va atropellar una dona de 23 anys i veïna de Reus, quan travessava el carrer. La vianant va ser atesa a l’hospital de Sant Joan per ferides lleus i donada d’alta poc després.
El segon dels accidents es va produir a la cruïlla entre la Riera de Miró i el carrer d’Arnavat i Vilaró i va resultar ferit un home, veí de Reus.
D’altra banda, al voltant de les dotze de la nit, alertats per una trucada, agents de la Guàrdia Urbana es van desplaçar al Parc de Sant Jordi i van localitzar i identificar quatre menors, de 15 i 13 anys, que amb unes branques havien mort dos dels ànecs que hi ha al parc. La Guàrdia Urbana va instruir les diligències, que van traspassar a la Fiscalia de Menors. Els joves van ser traslladats al Centre d’Acollida de Menors La Pastoreta, del qual s’havien escapat.
A les 2:25 h d’aquesta matinada, la Guàrdia Urbana ha detingut un home M.M., de 35 anys, sobre el qual pesava una ordre de recerca i detenció dictada pel jutge.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.