Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 11/07/2003

s informa la Guàrdia Urbana, aquest dijous, a les 11:15 h, agents d'aquest cos van detenir un home de 36 anys i resident a Reus, per agredir, presumptament, un agent, quan el va sorprendre robant un ràdio CD a un turisme, Peugeot 106, T-AV, estacionat al carrer de Jaume Vidal i Alcover.

L'home, que ja havia estat detingut en altres ocasions, tenia una ordre de recerca i presentació a un jutjat de Reus, per la qual cosa va ser traslladat a la comissaria del Cos Nacional de Policia.
D'altra banda, a les 22:30 h, es va produir un topada entre un turisme, Citroen Xsara, conduït per un home de 54 anys i un ciclomotor Piaggio Comet C-BND, que estava aturat a l'accés a la rotonda de la plaça Joan Rebull. La conductora E.L.M. de 17 anys i veïna d' Almoster i la passatgera de 17 anys i veïna de Reus van caure. La passatgera va ser traslladada a l'hospital amb mal d'esquena.
A les 23:30 h, el conductor d'un Fiat Punto va atropellar, després d'intentar esquivar-la en dues ocasions, una noia que creuava la carretera de Salou, a l'alçada del c/Antiquaris, en un lloc no habilitat per fer-ho. Segons els indicis i la manera de caminar, fent oscil·lacions, la dona estaria sota els efectes de l'alcohol o de les drogues. Segons les declaracions de dos testimonis, la noia exercia la prostitució habitualment en aquella zona. La noia, que anava indocumentada, va ser traslladada a l'Hospital de Sant Joan.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.