Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 16/07/2003

s informa la Guàrdia Urbana, agents d'aquest cos van trobar a casa seva el cos sense vida d'un home de 53 anys, A.E.F., veí de Reus, resident al número 5 del c/Llovera. El cos no presentava senyals de violència.

La Guàrdia Urbana es va desplaçar a l'immoble després de rebre la trucada d'una veïna que manifestava sentir una forta pudor procedent de l'immoble i que va explicar que feia dies que no veia aquest veí, que vivia sol.
La Guàrdia Urbana va localitzar la propietària del pis on l'home vivia de lloguer i el va trobar estès al llit, sense vida. El Cos Nacional de Policia es va fer càrrec de les diligències.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.