Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 23/12/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, agents del cos de policia municipal van detenir dimarts, 22 de desembre, al voltant de les 15:00 h, un veí de Reus de 40 anys, R.M.P., per un presumpte delicte d’exhibicionisme.

Aquesta persona hauria ensenyant parts íntimes del seu cos a tres menors. La Guàrdia Urbana el va enxampar in fraganti i després d’una persecució el va detenir a la plaça del Mercadal. El detingut va ser traslladat a la comissaria del Cos Nacional de Policia, juntament amb les diligències.
D’altra banda, a les 20:15 h, La Guàrdia Urbana va aturar una veïna de Reus de 53 anys, M.I.C.A., quan conduïa un turisme, de la marca Renault, amb matrícula T-L, pel carrer de Sant Joan, amb símptomes evidents de conduir sota els efectes de l’alcohol. La Guàrdia Urbana va instruir les diligències oportunes per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i les va traslladar al Jutjat de Guàrdia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.