Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana al barri de Sant Josep Obrer

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 25/08/2003

s informa la Guàrdia Urbana, des de mitjans de juliol, s'ha efectuat un servei especial de vigilància al barri de Sant Josep Obrer arran d'una reunió entre el veïnat i l'Ajuntament. L'operació s'ha concretat en més de 180 identificacions, 8 casos d'obertura de diligències judicials, 12 denúncies administratives i la retirada de més de 40 vehicles abandonats.

El servei intensiu de la Guàrdia Urbana va començar el 21 de juliol i s'ha dut a terme durant les 24 hores del dia, amb un reforç especial durant la tarda i la nit, a causa de l'augment de moviment de persones aquestes hores del dia.
A banda del servei específic de seguretat ciutadana s'ha incidit en altres serveis necessaris al barri, com ara la retirada de residus sòlids (mobles vells i vehicles abandonats) i la recollida de xeringues. A més, l'Ajuntament també s'ha compromès a enderrocar les naus que es troben al costat del Tanatori (al carrers Sol i Ortega i del Treball) i la paret i la caseta del camp de futbol vell..
Entre els casos en què s'han obert diligències judicials, destaca una detenció a conseqüència d'una ordre de recerca i captura, diversos furts i dues detencions per insults i amenaces als agents de l'autoritat. Pel que fa a les denúncies administratives, s'han tramitat per consum de drogues a la via pública i per la retirada de diverses armes blanques (navalles, barres de fusta, etc.).

El regidor adjunt a l'alcalde per a la Guàrdia Urbana, Eduard Ortiz, atendrà als mitjans interessats avui a les 12:30 h, a la Sala de premsa.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.