Notes de premsa

Les actuacions de la Guàrdia Urbana amb motiu de la pluja

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 10/11/2003

s informa la Guàrdia Urbana, una furgoneta, Renault Express, s'ha sortit de la via, probablement a causa de la pluja, a la rotonda del Santuari de Misericòrdia, a les 18:20 h. La Guàrdia Urbana s'ha desplaçat al lloc de l'incident on ha intervingut en les tasques de retirada del vehicle de la via.

D'altra banda, a les 18:45 h, la Guàrdia Urbana ha rebut una trucada informant que una tapa de clavagueram havia saltat per l'aigua, al c/Font de Rubinat, i havia causat danys a un vehicle que hi circulava. En arribar al carrer, la tapa ja havia estat recol·locada al seu lloc i la Guàrdia Urbana ha aixecat acta de l'incident.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.