Notes de premsa

Les actuacions de les Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 27/09/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, el passat divendres, 24 de setembre, poc abans de les 9:00 h, una jove de 26 anys i veïna de Reus va resultar ferida lleu en un accident de trànsit en el qual es van veure implicats un turisme Ford Fiesta, matrícula -CCN, i un ciclomotor, amb matrícula C-BNX.

Els dos vehicles van xocar a la plaça de les Palmeres, en la cruïlla entre el carrer Cambrils i l’avinguda del President Macià. La jove ferida, que conduïa el ciclomotor, va ser atesa a l’hospital de Sant Joan, d’on va ser donada d’alta.
D’altra banda, la Guàrdia Urbana de Reus ha posat 7 denúncies contra conductors que han donat positiu en la prova d’alcoholèmia. La Guàrdia Urbana ha detectat els infractors durant els controls d’alcoholèmia practicats aquest cap de setmana a les entrades a la ciutat.
Diumenge, 26 de setembre, la Guàrdia Urbana va detenir un home de 34 anys i veí de Reus per un presumpte delicte de maltractaments. La Guàrdia Urbana havia iniciat les diligències oportunes després d’assabentar-se que una dona, veïna de Reus de 32 anys, havia estat agredida pel seu company sentimental, que després va fugir amb el vehicle de la víctima. Poc després, la Guàrdia Urbana de Vila-seca va alertar que l’home havia tingut un accident a la N-340, al terme municipal de Vila-seca, la qual cosa va conduir als agents a la seva detenció. El detingut, juntament amb la diligències, va ser traslladat a la comissaria del Cos Nacional de Policia.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.