Notes de premsa

Les actuacions del a Guàrdia Urbana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 21/07/2004

Segons informa la Guàrdia Urbana, agents del cos de policia municipal van col·laborar amb els Bombers de la Generalitat en l’extinció d’un incendi de matolls, que es va produir ahir dimarts, 20 de juliol, a les 16:40 h, al costat de l’autovia de Tarragona, en concret, a la finca de Mas Sanromà.

D’altra banda, a les 21:35 h del mateix dimarts, agents de la Guàrdia Urbana van enxampar dos menors de 13 i 16 anys, ambdós veïns de Reus, per un presumpte delicte d’intent de robatori amb intimidació a un menor. La Guàrdia Urbana va traspassar les diligències a la Fiscalia de Menors.
D’altra banda, la Guàrdia Urbana va iniciar diligències contra E.G.B., de 37 anys i veí de Reus, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, després que va donar positiu en un control d’alcoholèmia rutinari. L’home circulava pel passeig Sunyer amb un ciclomotor. A les 3:32 de la matinada del dimecres, 21 de juliol, també va donar positiu en un control d’alcoholèmia, el conductor d’una furgoneta, F.A.A. de 38 anys i veí de Reus, motiu pel qual s’ha fet la corresponent denúncia administrativa.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.