Notes de premsa

Les àrees de jocs infantils i les pistes esportives a l’aire lliure, reobertes aquest cap de setmana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 25/06/2020
Parc infantil precintat

Els parcs infantils de Reus, les pistes esportives a l’aire lliure -incloent el camp del Cruyff Court- i les zones d’exercici i psicomotricitat, tornaran a estar oberts aquest cap de setmana. Les instal·lacions es desprecintaran de manera progressiva per tal que dissabte puguin tornar a estar al 100% al servei de la ciutadania.

Les Brigades Municipals s’encarreguen d’aquesta posada a punt. I els serveis de neteja, de dur a terme les tasques de desinfecció necessàries per a la seva obertura i manteniment, que realitzaran en horari de tarda-nit, com a mesura de protecció de la salut dels usuaris.

D’altra banda, l’Ajuntament de Reus incorpora senyalètica específica als diferents espais, per tal de recordar les indicacions que cal seguir en l’ús d’aquestes instal·lacions. Es tracta principalment de rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans i després d’utilitzar els jocs; mantenir la distància mínima d’1,5 metres i l’obligatorietat de dur mascareta en el cas dels adults, així com la recomanació de fer-la servir en infants que tinguin a partir de sis anys.

Parc infantil precintat
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.