Notes de premsa

Les Biblioteques Municipals dediquen el febrer a Maria Aurèlia Capmany

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 11/02/2019
Exposició sobre Maria Aurèlia Capmany
Maria Aurèlia Campany

El programa organitzat per les Biblioteques Municipals “Fem Memòria” proposa aquest mes de febrer una sèrie d’activitats relacionades amb Maria Aurèlia Capmany, amb l’objectiu de reviure la seva vida i la seva obra. Els actes es duran a terme en concret a la Biblioteca Central Xavier Amorós. La proposta més visible és l’exposició que es pot consultar a la sala central de l’espai bibliotecari i que es podrà visitar fins al 22 de febrer.

Les activitats són les següents:

  • Fins al 22 de febrer, exposició: “Això era i no era: M. Aurèlia Capmany entre nosaltres”. Aquesta exposició és, sobretot, una aproximació a la personalitat de l’autora 100 anys després del seu naixement, per tal que aquells que no la coneixien es puguin fer una idea de qui era i, alhora, aquells que la coneixien en alguna de les seves facetes, en coneguin les altres. La mostra és una creació de la Casa de les Lletres de Tarragona i ara itinera per tot el territori a través del Servei de Biblioteques de la Generalitat i la Institució de les Lletres Catalanes.
  • El 21 de febrer a les 18:30 h a la Biblioteca Central Xavier Amorós. Se celebrarà el  “Punt de Lectura” on tots els assistents compartiran la seva experiència lectora sobre Maria Aurèlia Capmany. L’activitat és oberta a tothom.
Exposició sobre Maria Aurèlia Capmany
Maria Aurèlia Campany
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.