Notes de premsa

Les Biblioteques Municipals fan recomanacions per conscienciar sobre el mediambient

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 19/05/2020
Fem Consciència 4
Objectius de Desenvolupament Sostenible

Les Biblioteques Municipals de Reus continuen el cicle "Fem consciència: biblioteques pel futur" en el marc del programa elaborat amb l'objectiu de donar a conèixer l'Agenda 2030 de l'ONU, un document que vetlla per al desenvolupament sostenible econòmic, social i mediambiental de tots els països. 

El capítol d'aquest dimarts, que es donarà a conèixer a traves de les xarxes socials del reus_cat i de ReusCultura tracta els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 6 i 7, sobre la qualitat de l'aigua i les energies renovables. Després d'una breu descripció de l'ambientòleg Anton Aymemí, el personal de les Biblioteques Municipals hi afegeixen recomanacions de lectures relacionades amb cadascun dels temes i també alguna reflexió sobre el paper de la biblioteca pública en l'assoliment dels ODS. 

El programa "Fem consciència: biblioteques pel futur" que va començar a principi d'any de manera presencial ha hagut de passar a un format en línia arran de les mesures sanitàries i de protecció decretades amb la pandèmia del COVID19. Cada capítol tracta dos Objectius de Desenvolupament Sostenible dels 17 que s'han concretat en l'Agenda 2030 de l'ONU.

El capítol és un convit a la lectura i l'acció de l'estalvi energètic i de l'aigua que també es poden fer des de casa. Els capítols ja emesos es poden recuperar a la web de les biblioteques.reus.cat i també al canal YouTube del reus_cat

Fem Consciència 4
Objectius de Desenvolupament Sostenible
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.