Notes de premsa

Les brigades municipals ultimen la decoració del 58è concurs-exposició nacional de roses

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 5/05/2005

Un equip de jardineria de les brigades municipals ultima avui i demà la decoració que presideix l’entrada de l’exposició del 58è Concurs-Exposició Nacional de Roses, organitzat pel Centre de Lectura, al vestíbul del teatre Bartrina. Enguany està inspirada en el Quixot, quan es compleix el 400 aniversari de l’edició d’aquesta novel·la.

La decoració s’inspira en els passatges de llibre i plasma aspectes de la vegetació que es reflecteix al llarg de l’obra. S’hi reprodueixen, a més, quatre molins de vent i tampoc no hi falten les figures del Quixot i de Sancho Panza.
La feina que ara culmina va començar setmanes enrere. En la construcció del decorat han participat una dotzena de treballadors de brigades entre fusters, serrallers, jardiners i pintors. L’exposició de roses s’inaugura dissabte, 7 de maig, i es podrà visitar al Teatre Bartrina fins al 9 de maig.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.