Notes de premsa

Les converses amb creadors Prosceni Reddis Bartrina s'amplia a dos cicles

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 24/01/2023
RP Presentació Prosceni Reddis Bartrina

El regidor de Cultura i Política Lingüística de l’Ajuntament de Reus, Daniel Recasens; el patró de la Fundació Privada Reddis, Xavier Filella i el compositor, Joan Magrané han presentat aquest matí la nova programació de converses amb creadors Prosceni Reddis Bartrina 2023 que compta enguany amb dos cicles diferents que acolliran a sis convidats destacats de l’àmbit de la cultura.

Les converses tindran lloc al teatre Bartrina a les 19:00 h, des del 21 de febrer al 7 de juny. Les entrades als cicles són gratuïtes, es pot fer reserva a través de la web del Teatre Bartrina.

La primera part del Prosceni Reddis Bartrina 2023 engega amb el Cicle: “L’ofici en viu, nous talents”, on Joan Magrané, conductor del cicle, conversarà amb quatre joves capdavanters en la música de cambra i el teatre de petit format:

- 21 de febrer Roger Morelló, violoncel·lista.

- 28 de febrer Bàrbara Roig Grifoll i Pau Ferran, actors.

- 21 de març Miquel Jordà i Daniel Miguel, dels Quartets Gerhald i Kebyart.

- 28 de març Joel Bardolet, violinista. Contacte

Les dues últimes sessions previstes per a aquest primer semestre de programació formen part del cicle “Trajectòries, converses amb creadors” conduïdes per l’actor, Marc Martínez, i el director de teatre, Josep Maria Mestres, que conversaran de forma intimista amb David Bagés, actor de teatre, cinema i televisió i amb l’actriu Emma Vilarasau, actriu de Teatre, cinema i televisió, els dies 18 d’abril i 7 de juny respectivament.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha manifestat que "sens dubte, aquesta nova proposta del Prosceni Reddis Bartrina ens encaixa i ens motiva a continuar apostant per les noves idees i per obrir l’oferta cultural a la ciutat a activitats que puguin arribar a nous públics, alhora que fem costat als creadors, amb una mirada posada en tot el talent que tenim a la ciutat i a la vora".

El projecte Prosceni Reddis Bartrina és un cicle que va començar l’any passat amb 5 converses sobre la trajectòria de destacats creadors i artistes del món de les arts escèniques: cinema, teatre, dansa, música... que han tingut un abast nacional i estan relacionats d’alguna manera amb la ciutat o alguna de les seves institucions o entitats. A les quals se li afegeixen la programació de les sis sessions d’aquest 2023.

Totes les converses es poden tornar a visualitzar a l’apartat de conferències del web de la Fundació Privada Reddis. Per conèixer tota la programació es pot accedir a l’apartat de l’agenda del web de la Fundació Privada Reddis o a l’espai de programació del web del Teatre Bartrina.

RP Presentació Prosceni Reddis Bartrina

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.