Notes de premsa

Les eleccions del 14 de març de 2004

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 12/03/2004

rutini de les eleccions generals del 14 de març a Reus es podrà seguir per internet a través del lloc web www.reus.net, en una jornada en què la home page oferirà, des de primera hora del matí, tota la informació de les eleccions. A partir del tancament dels col·legis electorals a les 20:00 h, s’hi aniran incorporant els resultats de l’escrutini dels vots emesos.

Els mitjans de comunicació interessats podran seguir l’escrutini on line, en evolució i actualització constant, a través de la intranet, la xarxa interna de l’Ajuntament, a la sala de premsa, situada a la planta baixa del Palau Municipal. Cal tenir en compte que aquestes dades hauran de ser oficialitzades per la subdelegació del govern, i per tant el seu valor és merament informatiu. Al web, també s’hi poden consultar les dades dels comicis anteriors.
Al llarg del dia, us oferirem, mitjançant diversos comunicats de premsa, les dades de participació a les 12:00 h, a les 14:00 h, a les 18:00 h i a les 20:00 h. Aquesta informació també es podrà consultar a través d’internet.
Telèfons de la DCC, el 14 de març: 977 759 690 / 977 759 651.
Mitjans tècnics
A la sala de premsa, els mitjans de comunicació tindran a la seva disposició una pantalla per al seguiment en línia de l’escrutini a través de la intranet municipal, televisió, una línia d’XDSI, i sortides de so.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.