Notes de premsa

Les Escoles Bressol Municipals reobren a partir del dia 6 de juliol

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 23/06/2020
Escoles Bressol Municipals

Les Escoles Bressol Municipals de Reus reobriran les seves instal·lacions i serveis del 6 de juliol fins al 31 de juliol en horari de 8:00 h a 15:00h i amb servei de menjador. Des de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus s'informa que hi haurà un màxim d'infants a cada aula de 10 nens i nenes i que s'han tingut en compte totes les recomanacions i mesures d'higiene recomanades per tal de garantir la seguretat i la salut dels infants. Ateses les circumstàncies no serà possible obrir les Aules 0-1, o sigui la que correspon als nascuts durant l'any 2019, recomanació feta pel Departament d'Educació de la Generalitat. 

La posada en marxa d’aquest servei recull el fet de la dificultat de mantenir permanentment la distància física durant tota la jornada i de preservar i individualitzar l’ús de materials, tant fungibles com no fungibles. Es procurarà planificar les activitats atenent als criteris de mantenir les distàncies físiques en la mesura del possible. L’existència de grups estables, la proposta d’activitats que utilitzin pocs materials i la priorització d’activitats a l’aire lliure i en entorns ben ventilats i amb bona neteja i desinfecció minimitzarà la possibilitat de contagi. Els pares, mares i /o tutors/es han d’estar informats d’aquesta singularitat específica per a l’educació infantil d’entre 1 a 3 anys.

Pel que fa al servei de menjador a les llars d’infants es garantirà l’acompliment de les mesures sanitàries establertes, com per exemple, que hi hagi una separació mínima d’1 metre entre els infants a l’hora del menjador. En taules grans, es deixarà una cadira de separació entre infants de manera que cada nen o nena no tingui cap altre infant al davant ni als costats. Si fos necessari i per raons d’espai, pot ésser convenient fer els àpats per torns. Finalment, es realitzarà neteja i desinfecció de les taules després de cada àpat i de l’espai del menjador almenys un cop al dia.

 

Escoles Bressol Municipals
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.