Notes de premsa

Les escoles públiques de Reus fan una campanya conjunta per promoure les portes obertes

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 27/02/2020
Presentació de la campanya escoles públiqes

Les escoles públiques de Reus s'han unit per primer cop per fer una campanya conjunta per a la promoció de les diferents jornades de portes obertes que s'han organitzat abans de l'inici de la preinscripció escolar. Els directors dels centres, acompanyats pel regidor d'Educació, Daniel Recasens, han presentat aquest dijous al matí la campanya que té per lema "Obre les portes, viu la pública". 

La voluntat és unir esforços per donar a conèixer els diferents projectes educatius de les escoles públiques de Reus, les seves instal·lacions, el seu cos docent i tots els altres atributs que les caracteritzen, sense deixar de banda el caràcter propi de cada centre. 

La campanya de comunicació pretén arribar als ciutadans reusencs perquè totes les famílies tinguin en compte l'oferta que s'adreça a tots els nens i nenes a través de l'escola pública. La informació de les diferents jornades de portes obertes a la ciutat es pot consultar a la web de l'Ajuntament. 

Presentació de la campanya escoles públiqes
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.