Notes de premsa

Les fonts ornamentals de la plaça del Canal i de l’avinguda de Sant Jordi estrenen il·luminació

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 13/05/2022
Il·luminació font ornamental plaça del Canal
Il·luminació font ornamental aviguda de Sant jordi

L’Ajuntament de Reus ha posat en marxa la nova il·luminació de les fonts ornamentals de l’avinguda de Sant Jordi i de la plaça del Canal, dues actuacions que s’han dissenyat amb criteris de paisatge urbà, i que s’han executat en el marc del pla director d’inversions de manteniment de la via pública.

Les obres del pla director específic de manteniment de les fonts ornamentals tenen un pressupost de 46.000 euros, i es van adjudicar a Comsa Service Facility Management SAU. A més de les actuacions a les fonts de la plaça del Canal i de l’avinguda de Sant Jordi, el contracte inclou treballs de millora a la font de la plaça d'Antoni Sabater, actualment encara en obres.

La millora de l’enllumenat de les dues fonts dona continuïtat a altres projectes de millora de la il·luminació que ha portat a terme l’Ajuntament per destacar l'interès paisatgístics, arquitectònic o patrimonial d'alguns elements i equipaments de la ciutat. Les darreres actuacions han estat a les façanes del Museu Salvador Vilaseca i de les escoles Prat de la Riba i Pompeu Fabra, així com el sortidor de la plaça del Nen de les Oques.

Il·luminació font ornamental plaça del Canal
Il·luminació font ornamental aviguda de Sant jordi

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.