Notes de premsa

Les Matinades de Misericòrdia als Barris despertaran tot Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 21/09/2022
Cartell Matinades de Misericòrdia als Barris

Les Matinades de Misericòrdia als Barris despertaran aquest pròxim diumenge dia 25 de setembre, dia de Misericòrdia, tota la ciutat. La iniciativa, que va començar per Sant Pere, està pensada perquè sigui tot Reus qui es desperti celebrant la Festa Major. A diferència del que es va fer el mes de juny, en què els participants van començar als barris i van anar cap al Mercadal, en aquesta ocasió es quedaran tota l'estona tocant al mateix barri. 

L'inici de les matinades està previst a les 8 del matí i hi participaran els grups de grallers a3ons, l'Aula de Sons, Canya d'Or, Filbertons, els Ganxets Grallers del Baix Camp, els grallers dels Xiqeuts de Reus, el grup Tocats pel Vent, el Xalocs i el Xarrups.

Pel que fa als barris, en aquesta ocasió estran al barri Monestir, als Xalets Quintana, al Fortuny, a la Pastoreta, al barri Immaculada, als Jardins de Reus, al del Santuari, al del Roserar i al de la Cultura de la Pau. 

 

Cartell Matinades de Misericòrdia als Barris
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.