Notes de premsa

Les obres al c/Metge Fortuny i al c/Aleus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 5/06/2003

Des del dia 30 de maig fins al 13 de juny, l'empresa INTEBE, subcontractista de FECSA-Endesa, disposa de permís municipal per realitzar obres d'estesa de cable elèctric als carrers Aleus i del Metge Fortuny.

L'empresa, aliena a l'Ajuntament, va començar els treballs divendres a la tarda i ha continuat durant el cap de setmana, per tal de minimitzar en la mesura del possible, les molèsties sobre l'activitat comercial. En el decurs de l'actuació, s'han produït diversos imprevistos relacionats amb un cable d'alta tensió i el trencament fortuït d'una canonada d'aigua, en aquest darrer cas, per motius aliens a les obres.
La companyia ha adoptat el compromís verbal de treballar els pròxims dies, inclosos els festiu, per tal garantir la mobilitat dels vehicles i dels vianants a partir de dimarts de la setmana que ve.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.