Notes de premsa

Les obres d'urbanització del c/Migdia

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 28/08/2003

alde de Reus, Lluís M, Pérez va visitar ahir a la tarda, en companyia de diversos membres de l'AV del Barri Immaculada, les obres en execució d'urbanització del carrer Migdia i les zones dels voltants.

Segons els veïns, l'obra que s'està executant no s'ajusta al projecte pactat. Vista la situació, l'alcalde ha donat instruccions de paralitzar les obres referides al vial del c/Migdia, tot i que l'empresa podrà continuar treballant en feines complementàries.
El pròxim dilluns, en una reunió dels Serveis Tècnics municipals, es prendran les decisions oportunes en relació la continuïtat de les obres.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.