Notes de premsa

Les parades dels Mercats de Reus col·laboren amb el Gran Recapte del Banc dels Aliments

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 25/11/2022
Cartell Gran Recapte 2022

Els clients del Mercat Central i del Mercat del Carrilet poden col·laborar amb el Gran Recapte 2022 del Banc dels Aliments quan comprin a les parades a partir d’aquest divendres 24 de novembre i fins a mitjans de desembre. Fer-ho és molt senzill, només cal comprar un tiquet per valor de 3 euros a les parades que es convertirà en producte fresc.

Com en edicions anteriors, la resposta per part dels paradistes és molt positiva, tant al Mercat del Carrilet com al Mercat Central. Un cop finalitzada la campanya del Gran Recapte, cada parada informarà al Banc dels Aliments del crèdit disponible en funció dels tiquets de 3 euros que hagi venut, d’aquesta manera l’entitat podrà disposar d’aliments frescos i de qualitat.

La venda de xecs per sumar-se al Gran Recapte va arribar a les parades dels Mercats de Reus el novembre de 2020 amb força èxit. Fins aleshores, en edicions anteriors del Gran Recapte, només s’hi podia col·laborar amb la compra directa d’aliments en alguns supermercats de la ciutat. La col·laboració comprant un val a les parades dels mercats evita qualsevol risc i permet una participació activa dels mercats en aquesta acció solidària.

Un cop aquestes donacions siguin recollides pel Banc d'Aliments, seran gestionades pel Programa de gestió alimentària responsable, que es coordina des del Centre Social El Roser. En concret, els aliments frescos i de qualitat es distribuiran entre les persones de la ciutat que ho necessiten a través del menjador social mitjançant les tres modalitats en què ofereix el menjar (presencial, per emportar-se i a domicili), i del rebost social del Centre Social El Roser.
 
Cartell Gran Recapte 2022
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.