Notes de premsa

Les rebaixes d'hivern tanquen amb la campanya comercial "Les botigues al carrer"

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 24/02/2020
Cartell Botigues al Carrer hivern

La temporada de rebaixes d'hivern tanca aquesta setmana amb la campanya comercial "Les botigues al carrer", impulsada pel Tomb de Reus, amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus i el suport de l'Agència Reus Promoció. Aquesta iniciativa, que es realitza cada any al final dels períodes de rebaixes d'hivern i d'estiu, es farà els dies 26, 27, 28 i 29 de febrer. 

Un centenar d'establiments de diferents sectors del comerç i serveis prendran part en aquesta iniciativa que culmina el període de rebaixes d’hivern i que arriba a la 39ena edició. 

L’organització destaca el fet que el comerç és un dels principals actius de la ciutat i que "Les botigues al Carrer” es converteixen cada edició en la gran festa del comerç i motiven als visitants i a la pròpia ciutadania a descobrir grans oportunitats comercials, gaudint d’una amplia oferta d’oci, gastronomia i cultura. 

La ciutat de Reus, i especialment les zones comercials més cèntriques, reviuran una temporada més la campanya “Les botigues al Carrer”, amb la qual els establiments trauran al carrer els seus productes i oferiran importants descomptes acompanyats d’una decoració de globus de color blau, imatge de la campanya. 

Un any més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants del radi d’influència de Reus i a dinamitzar el consum en el marc d'una gran oferta que més enllà del comerç inclou importants valors patrimonials i culturals. 

Cartell Botigues al Carrer hivern
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.